Main Menu
Login
Username:

Password:


Lost Password?

Register now!
Ny version af Ellgaard stamtavle!
Posted by Torben on 2007/6/12 21:50:23 (2894 reads)

Holger har indsamlet mere information og rettet detaljer i stamtavlen. Resultatet er den nye version 2.0 der er lagt ind under menu punktet "Slægtsinformation" nederst til højre på ellgaard.dk forsiden. Linket er kun tilgængeligt når man er logget ind. Har du ikke allerede et login, så kan du oprette dig som ny bruger. Der kan gå lidt tid før dit login er aktiveret, typisk en dag eller to.

Tak til Holger for denne nye version!


  0   Article ID : 5
Slægten "Ellgaard"
Posted by Torben on 2006/10/21 11:15:48 (6008 reads)

Som nævnt i tidligere skriverier her på siden, har vi i Ellgaard slægten flere slægtsforskere, der med stor entusiasme søger og strukturerer information om slægten. Det er naturligt, at vi på en familieside har mulighed for at viderebringe denne information til interesserede. Det giver mulighed for at materialet udbygges og tilrettes baseret på kommentarer fra de forskellige grene af slægten.

 

Jeg har fra Holger Ellgaard, der er bosiddende i Stockholm, modtaget et omfattende materiale. Holger har dokumenteret slægtslinien fra Nicolay Ellgaard, der blev født i Grundhof nær Flensburg omkring 1670 og ni generationer frem til Holger’s datter Ulrika. Materialet dokumenterer også mange andre grene af slægten og viser at Nicolay’s efterkommere nu findes i Danmark, Tyskland, Sverige og USA.


Billedet herover er fra Dollerup hvor Holger har fundet rester af et gods ved navn "Ellgaard". Det eksisterer kun som murbrokker i jorden, men som det ses på stenen, hedder gården der ligger der nu også "Ellgaard". Den har dog ingen relation til slægten.

  0   Article ID : 3
Stamtavler og Slægtsforskning
Posted by Torben on 2006/8/5 10:03:13 (2411 reads)

Denne artikel skal ses som en indledning til en ny artikel kategori på ellgaard.dk. Ideen er at de medlemmer af familien der er intereserede i slægten kan skrive artikler der så måske kan give kommentarer fra andre. Undertegnede (Torben Ellgaard) er ikke selv slægtsforsker, men jeg finder det interessant og det er et oplagt emne for en familieside.

  2   Article ID : 2
Ny teknik pĂĄ ellgaard.dk
Posted by Torben on 2006/7/22 13:10:41 (2144 reads)

Familie-side ellgaard.dk har været statisk i meget lang tid. Det er håbet, at et bedre system til styring af indholdet vil gøre det muligt at involvere flere familiemedlemmer i produktionen af materiale til web-sitet.

  0   Article ID : 1